Måndag 21/12

Dagen började med akupunkttur, och efter det bar det iväg till skolan med ett underbart och galet kul genrep hela dagen inför avslutningen imorgon! :) Knallade och mötte Pontus när genrepet va klart och vi tog tåget till stan för att jag skulle köpa strumpbyxor till imorgon, men jag kom hem med ett pat adidas byxor och ett par knä strumpor också, riktigt nöjd faktiskt! När jag kom hem har det varit myskväll med manikyr och tv med mammsing, kanske kommer bilder imorgon på manikyren, strumåbyxorna och knästrumporna tillsammans med klänningen, smiknet och frisyren, tror det blir kanon! :) Men jag är så grymt nervös för sångerna som väntar imorgon inför hela skolan, tur att jag har fyra toppenbrudar som är med mig på scenen! :)

Fredag 19/12

Vaknade upp hos världens underbaraste och låg kvar länge i sängen, mys! Sen vart de frulle, macka och juice, mumma :) Vart chilla hela dagen tills vi knallade till idrottshallen och kollade på innebandy. Och nu sitter jag här hemma och får se vad som hittas på ikväll :)
L Y <3


Torsdag 17/12

Knallade till skolan som vanligt i morse där det vart film första lektionen och sen två timmar biologi som följdes av lunch och två timmar musik och sång repetion till avslutningen på tisdag. Jag är verkligen skit nervös inför tisdagens avslutning! Men jag tror nog att de kommer att bli kanon kul :) Efter en lång dag i skolan kom jag äntligen hem! Eller äntligen vet jag väll inte om jag ska säga pga hur eftermiddagen va innan jag knallade till Pontus som jag va me hela kvällen tills Puma kom och hämtade os och vi drog en runda i Öhus :) kulkul! Och riktig tur i oturen kan man säga!


Söndag 13/12

5 hela månader utan älskade Simon, önskar att du va kvar. Det gör så ont varje gång man tänker på dig. Det går inte att beskriva saknaden efter dig. Allt är så sjukt, det bara snurrar i mitt huvud! Men vi ses snart Simon, det lovar jag! Jag kommer snart!

Lördag 12/12

Idag är de 12/12, de gillar i alla fall jag! Kom hem två igårkväll och vart tvungen att gå upp halv åtta för att hinna me 08.15 tåget till stan för att möta morfar och sen ta tåget vidare till Stockholm. Det va mys att vara me familjen hela dagen och shoppa och äta fin middag på restaurange, hur gott som hellst! :) Vart en ny kofta och en mjukisdress för min del, älskar verkligen mjuksien! När vi kom hem knallade jag till Robin och kollade lite film och blir kvar här i natt!

Fredag 11/12 Luciatåg i skolan

Vaknade av klockan imorse, ovanligt tidigt, 05.45 för vart tvungen att fixa mig denna där för ett luciatåg i skolan som gick kanoners, och fick sluta tidigare idag för lucian :) så tog tåget till Uppsala med Julia och shoppade lite och efter de vart de hem till Robin och vid 9 tiden åkte vi till stan och gledrunt lite och åt på max men vid 12 tröttnade vi och åkte hem och kollade på jägarna, grymt bra film!

Torsdag 10/12

Idag har dagen gått ganska så fort faktiskt! Började med två timmar biologi som följdes av lunch och lucia träning innan jag sista lektionen hade hk och efter skolan gjorde jag muntligt svenska prov. Och efter de provet knallade jag hem och morfar kom och åt och fikade med oss :) Sen va de lucia för föräldrarna och mamma, morfar, älskling och några kompisar kom och kollade, kul! Och imorgon bitti blir det lucia för för dom yngre klasserna :p

Måndag 7/12

Grattis till världens bästa Beccha som fyller 16år idag, hoppas du får en kanon dag! :)
Min dag har i alla fall varit katastrof! Inte sovit mycket alls i natt, låg och tänkte på farfar hela natten typ plus att jag har grymt ont i ryggen. Men har haft farfar i bakhuvudet hela dagen så allt har gått åt helvet helt idag om man får säga så! Hoppas på att få en lite bättre kväll i alla fall!

5/12 Fest hos Beccha! :D

Dagen började med att jag vaknade och hoppade in i duschen och sen åkte vi till mormor. Även lillkusinerna va där! :) Va där till tre tiden och sen skjutsade mamma hem mig för att fixa mig till kvällen hos Beccha! Margit kom över så fixade vi oss tsm. Sen skjutsade Ronja och Jonas mig, Margit och Robin till Tobo för fest hos Beccha, kanon kul vare! Tills de blev bråk. Då åkte jag och Robin hem och sov, mys! 
L Y <3 

akupunktur och ett tillbaka knäckt beckenben! 3/11

Far väckte mig i morse och vi kastade oss in i bilen och tog oss till idrottsskadecentret för att knäcka tillbaka mitt bäckenben. Men det visade sig att de inte va de ända som gjort att jag fått så ont, fick veta att jag hade en nerv som ligger i kläm som blivit irriterad och svulen och att jag aven hade en irriterad disk. Kul... NOOT! Så det vart att knäcka hela ryggen plus att det vart akupunktur också. Inget av de gjorde direkt ont som jag trodde att de skulle göra, de va mest obehagligt, speciellt när han knäckte nacken. Och det va bara en av 5-6 nålar som gjorde ont, och de va den som dom satte precis på nerven. Efter att jag vart klar på idrottsskadecentret bytte jag mina leggings som jag köpte i tisdags mot ett par som var mycket bättre! Sen tog jag tåget tillbaka till Örbyhus och till skolan. Och nu sitter jag här och segar och ska kanske med mamma till Ingela snart! :)
Nästa vecka väntar en till behandling, scary!


RSS 2.0