Elin!

Elin sov hos mig igår och vi kollade som sagt på hockey och sen åkte vi hem och träffade Pontus och Emelie och sen knallade vi vidare hemåt och kollade på I taket lyser stjärnorna. Mysig kväll :)

Elin sover över!

Elin ska sova hos mig i natt och vi ska åka och kolla på våran match eftersom att ingen av oss får spela pga av skada. Men kul ska vi ha! :) Ska ta mig ner till tåget nu för att ta mig till ishallen! Hörs! :)

snabba cash

Filmen hur bra som hellst! Helt klart se värd! Så om ni ska på bio framöver så föreslår jag att ni ska gå och kolla på Snabba cash! :)

Uppsala nästa!

Nu drar jag till Uppsala med älsklingen och kollar på Snabba cash! :) Hoppas de är lika bra som alla säger! :)

 

22januari

Skola, skola och ännu mera skola! Veckan har varit ett helvete med läxor och prov.. Men nu är det äntligen helg, och de betyder fredagsmys! Fredagskvällen spenderades med Robin tills vi knallade över till Jönsson och träffade trevliga människor. Det skulle egentligen blivit bio med några klasskompisar och Robin, men de fanns inte tillräckligt med biljetter kvar, så de blir förmodligen nästa helg istället. Då har man ju något kul att se fram emot  nästa helg :)

21januari

Dagen började me att jag försov mig, inte bra... Men dagen gick iaf fort, bara dubbeltimmar och de är kanon! Till och med kemin va kul idag, de brukar den inte vara annars. Men allt kan ju överraska (Y) När jag kom hem fortsatte jag med städningen jag började me igår, efter de bärdes min nya soffa upp på rummet och så va jag så duktig så att jag satte upp rullgardinen oxå, så nu är jag helt slut efter flera timmars jobb me mitt rum. Men är nöjd me de nu iaf :) Nu blir de lägga mig i soffan och plugga, om jag inte somnar ;)

Jobbig första vecka!

Asså, hur jobbigt andra vecka i skolan som hellst! 3prov, 1muntlig redovisning och två läxförhör, håller på att dö redan och ändå är det bara halva veckan avklarad! :o Men jag har i alla fall hunnit tagit de lite lugnt efter skolan trotts så mycke plugg. Har hunnit träffat Robin och har hunnit städat oxå, för vet ni? Imorgon får jag soffa på mitt rum, äntligen! ^_ Och då lär de vara nystädat så att vi får i soffan i rummet :)

Helkväll i Österby!

Efter att legat hemma hos Robin hela dagen så drog vi till Österby där de hade varit knutmasso eller vad de nu heter på dagen så de va röjj på kvällen, kulkul! :D Träffade massa trevligt folk! Bla Margit, Niklas, Jesper, Alex, Daniel och Frida och massa mera skojjiga typer :) Även nytt folk som va kul träffade vi! :) Efter en lång men sjukt kul kväll vid folkan och grillen så kom Jonas och hämtade oss och sen åkte vi med han, ronja och julia. Ni skulle sett Julia när hon körde på nån lite väg så kom de ut massa vildsvin på vägen och hon stannar as snabbt och släpper ratten och säger : HJÄLP! Vad ska jag göra ?! De lär hur kul som hellst! Haha! Sen åkte vi hem och sov, myys! :)
Kanon kväll säger jag bara! 

Bilder från kvällen/natten!

 
Hulken Joffe som målade grönt på typ alla! Hur kul kille som hellst!


Katthen Jeppe! :)


Älsklings Robin :)


Batman David! :)


Kvisten, Margit och Jag :)


Niklas :)

12/1 Tisdag, första skoldagen

Idag va de första skoldagen efter jullovet. De va rätt okej, de va i alla fall kul att få träffa alla igen. Det är ju alltid nått positivt i de negativa, eller va är de man brukar säga ? Efter skolan tog jag mig en sväng till Tierp och senare tog jag samma tåg som bästa Robin och några till najsiga människor. Medans Robin åkte till Ronja och hennes Robin så knallade jag hem och städade och fixade svenska redovisningen. Och lite senare på kvällen kom Pontus förbi en sväng och pratade lite. Och under tiden han va hos mig fick jag veta att brors hockeygrejjer hade brunnit för att hans lags förråd där dom har sakerna hade brunnit ner. Och senare när pappa och bror hade hämtat hans grejjer, eller de som vart kvar av dom så när dom va på väg hem så krockade dom me en älg. Snacka om otursdag!.. Nu sitter jag i alla fall och kollar på när bästast Robin spelar tv spel :)

Lovet!

Guud, hela lovet har bara rullat förbi och jag har verkligen haft fullt upp! Avslutningen gick i alla fall hur bra som helst och de va superkul! Men gud va nervös jag va inför andra låten, händerna bara skakade på mig. Efter avslutningen åkte jag me älsklings Robin hem och där vart jag kvar tills dagen efter.
Julafton va kanon, den började hos pappa, vi åt mat, öppnade julklappar och kollade på kalle anka, samma som vi gör varje jul. Efter julklapparna och allt där hemma va klart så knallade jag över till Robins mormor och träffade Robin och hans släkt, julafton va hur bra som hells me massa fina julklappar, fick 3filmer, två böcker, några smycken, pressentkort, choklad, en sudokubok, en bioboljet och massa pengar som jag senare köpte en ny kamera för :) Nyårsafton va väl okej tills allt strul börja... Dom två första dagarna efter nyår va bara skit tills allt löste sig (Y) De är tur att man har nära och kära att prata me säger jag bara! Resten av lov dagarna har jag varit på bio med Stikkan, vi såg Luftslottet som sprängdes, hur bra som hellst, tror de är den bästa filmen jag sett! Sen har jag träffat kompisar och varit massor med Robin, och vi har varit tsm i ett halv år nu, tänk att hela sex månader kan gå så fort?! Jag har även varit och provtränat för Leksand, får se hur de går med tanke på min skada.. Tänk om jag kommer in?! Jag vet inte om jag är redo för att flytta och så än, men de är ett beslut man får ta när de kommer isf. Behöver ju inte tänka på de än :)

Nyårslooken



Lite bilder från Nyår

Nyår
Nyårsafton började hemma hos Jönsson.
Och de verkade som att Jönsson gillade ketchup iaf :p

Jag och Niklas
Jag och Niklas :)

Hos Puma
Jag och Robin drog vidare till Puma :)
Jag och Puma :)


Jim, Stikkan och jag :)

Älskling och jag


Jag och Robin



RSS 2.0