Tisdag 30/10

Dagen började med att jag slängde mig på moppen till faster och prövade balklänningar. Jag hittade en som jag älskar! Skönt att slippa på de mera nu, gratis är det oxå, vilket betyder att jag kan lägga mera pengar på håret! :) Sen När faster och henner karl hade åkt iväg på fest på kvällen vart de vara barnvakt åt kusin med bror och pappa eftersom att jag inte fick åka till Erika på tjejkväll :s Men fick i alla fall åka till Margit ett tag, tur att man fick göra någonting annat ett tag i alla fall! Riktigt soft dag, men nu blire sängen så att jag orkar upp och träffa släkten imorgon och gratta morfar!

Torsdag 29/10

Dagen började med att vakna upp hemma hos Beccha vid halv elva tiden. Vi chillade hela dagen tills jag skulle ta bussen hem vid halv tre för att ta mig hem och käka och tagga inför matchen mot Västerhaninge, grym match igen brudar! Vinst med 4-1, härligt, fjärde raka segern och inte en ända förlust på hela säsongen än! Serieledare är vad vi är, och i år kommer vi att ligga i topp, det är jag säker på! Men nu ska jag hoppa ner i min varma och goa säng och sova en skvätt. För imorgon blir det till att pröva balklänningar, kulkul! :)
Ha det bäst! <3

L Y <3

Onsdag 28/10

Galet!<3


Galet!<3

Det vart även en dag i Tobo idag fast hos Beccha, vi gluttade tre rullar, The hangover, Wild child och nån till, rätt schysta filmer faktiskt, i alla fall två av dom ! Eller hur Beccha ;) Blev även en hel del galna bilder och filmer med camen! Grymt kul har de vart, men snart ska vi hoppa ner i sängen och sova och sova länge imorgon! :)
Och peppa för matchen mot Västerhaninge imorgon! :) L Y <3 

Tisdag 27/10


4månader<3


Galet!<3


En dunderkväll hos Erika ! :) <3


En helt galet bra dag, 4månader med älsklingen min ! Längtar galet mycket till på lördag då han kommer hem från Egypten efter en hel veckas längtan! Fick i alla fall höra din röst i telefonen ett par minuter i telefonen, underbart! Du verkade ha det riktigt toppen med snorrkling, sol och bad, helt galet, 30+ på kvällen!
Jag har i alla fall roat mig med Erika och Viktora ikväll, kanon kul har det varit! :) Drog en sväng till Tierp och skulle sola solarium, sköönt! Men när vi va framme i Tierp och väntade på att Viktoria skulle ta ut pengar så hade hon inte fått dom, så vart inget sola idag.. Så vi kvista tillbaka till tåget i full rulle med skavsår och höga klackar, och vips så va vi tillbaka i Tobo igen :o Vart chill hemma hos Erika hela kvällen med massa musik och snack! :)
Tack för en toppen kväll brudar! :) L Y <3


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0