Fest hos Margit!

Nattbandyn igår gick väl okej, kom två.. Men vi hade lika gärna kunnat vinna! Aja skit samma, vi hade kul iaf! :) Idag har släkten varit här och grattat mig, fick massa pengar! :) Och så gav jag kniven jag gjort på slöjden till Kalle och han blev jätteglad! När alla släktingar hade åkt hem tog jag och Robin oss till Vendel med hjälp av Stikkan, och där vare fest! :) Trotts en del strul så hade jag iaf kul! En av dom roligaste festerna hittils, du verkar vara bra på att fixa fester Margit ;D (Y)

NATTBANDY!


Frida tyckte iaf att de va kul med natt bandy! (Y) Eller va de bara kul
att vara me på kort? ;o

FEST HOS MARGIT!


Frida och Jag, kanon kul!


En del av befolkningen hos Margit!


Robin och Jag


Let´s dance!


Äntligen!

Äntligen funkar bloggen igen! Den har inte funkat på flera dagar! :o Min dag va i alla fall toppen ooch jag fick en hel del pressenter :) Hitils har jag fått pressentkort på gina, photoshop, sminkbok, pengar, flickan som lekte med elden filmen, hårfärg och löshår :) och imorgon vätar fler pressenter! :) Jag verkligen älskar att fylla år! Det finns inget bättre, eller?..

Just nu sitter jag iaf på so:n och chillar lite! Väntar på att få knalla hemmåt, och ikväll så blir de nattbandy för hela slanten! De kommer en hel del trevligt folk och vi kommer att äga alla andra lag! (hoppas jag på iaf) typ inga spelare kvar i laget, men de är skit samma för vi är ändå gryma fan! :D
Och sen blir de hem och tagga för morgondagen med pressenter och fest hos Margit som för övrigt fyller 17JÄVLA ÅR IDAG! :D Grattis gumman! Hoppas du får en kanon dag! L Y <3

Ohh!

Nu är jag äntligen av med migränen efter att ha haft den två dagar! Hade migrän igår också och därför blev de inget inlägg. Gick till skolan i morse trotts migränen för att göra nationella del A i svenska. Jag tror att de gick bra! :) Det vart hemgång till soffan så fort jag va klar, sov en skvätt och åt lite granna, och fram mot kvällningen släppte migränen äntligen! :)
Och vet ni, imorgon fyller jag år!!!! GAAAAH! Helt galet glad och så spänd, jag känner mig som 5år igen! Kommer ni ihåg hur man kände sig dagen innan sin födelsedag när man va liten? Man va så spännd så att man inte kunde somna kvällen innan och så vaknade man alltid innan familjen kom in och sjöng på morgonen medans man låssades att sova, det va ju så mysigt! :) Och jag känner mig precis så i år, första gången jag känner mig så på länge! Fast jag vet att mamma och bror inte sjunger för mig imorgon bitti, men då har jag ännu lite mera att se fram emot tills imorgon kväll! :)

Btw, här är min första photoshop bild förresten! :)
Inte riktigt klar menmen ;)

Toppendag!

Nu är jag hemma efter en dag med en del av släkten :) Av pappa fick jag photoshop, hur kul som hellst! :) Och av faster och hennes familj fick jag en bok med sminktips! :) Och de bästa av allt, har inte fått alla pressenter än, har två tusen kronor som jag ska få av pappa som väntar ;) Plus att i veckan kommer löshåret som mamma beställt till mig och så kommer jag få pressent av bror och av släkten på mammas sida! :) Jag känner mig som en sexåring i år, jag verkligen längtar tills min födelsedag och längtar efter att bara få slita av pappret från pressenterna och få se vad som är där i paketet! :)
Nu är de bara 3dagar kvar tills de är min dag! :)
Men nu ska jag knalla över till Robin! :)

Löshår!

Löshåret är beställt nu, skönt! De ska komma i veckan! Skönt att slippa tänka på de när de börjar närma sig balen. Och då behöver jag bara tänka på att ha råd till sminkningen och håruppsättningen! :) För klänningen är ju redan oxå fixad, HELT GRATIS OCKSÅ :D Tur att man har en faster som han sy hur bra som hellst säger jag bara! :)

Gratta mig!

Nu har Sandra gått till jobbet, vi hade bara myskväll igår och kollade på Melodifestivalen och på Shell we dance? (stavning?) med mamma. Det va mys! Vi gick och la oss skapligt eftersom att Sandra skulle upp och jobba idag.
Men snart ska jag hem till pappsingen och gratta mig (A) Faster och hennes familj kommer :) Hoppas även på att Robin kanske kommer, men de får vi se :)

Kommer du ihåg? ;)


Kommer du ihåg Julia, vi va så galna hela tiden och hade jämt super
kul! Miss!<3

Saknar er brudar! Ni och jag, sommaren -09! Bästa sommaren ever!

Saknar alla sommarkvällar och sommardagar på badet med dig
hjärtat mitt!<3

Kommer ni ihåg alla helsjuka träslöjdslektioner? ^_

Kommer du ihåg älskling? Kräftskivan hos mormor! :) Jag kommer
i alla fall ihåg hur nervös du verkade vara eftersom att de va första
gången du skulle träffa hela min släkt på mammas sida. Men de gick
ju toppen! Eller hur hjärtat? :) Det tycker i alla fall jag att de gjorde! :)
Älskardig!<3

Sandra ikväll! :D

Har varit hos bästa hela morgonen och nu sitter jag och nördar framför datorn som vanligt när jag har tråkigt. Men senare ikväll kommer sandra, när hon har slutat jobba :) Och då blir e bara ta de lugnt, kanske kolla nån film eller melodifestivalen! :)


Fredag kväll!

Blev ingen film me klasskompisarna. Men de blev film och helkväll me Beccha ist :D Vi såg Sommaren med Göran, hur kul film som hellst :) Värd att se! :) Nu sitter vi bara och slöar, och som vanligt när pappa ska hämta mig här så blir han kvar i timmar! (Y) ^_


Filmen får 4 av 5 J! JJJJ

Blev även kort som vanligt! :)

Bästavänner från blöjan till graven!<3

Alltid bästavänner!<3


Film ikväll!

Fredag, äntligen! Ikväll blir det film me Adam, Louis, Julia, Viktor, Tobbe och kanske Robin hemma hos Adam! :) Hoppas på några riktigt bra filmer! Det blir nog kanon kul! Kommer nog sluta som filmkvällarna brukar.. Med att man sitter och pratar och mest sjukar sig, men de är ju också kul! :) Haha!

Torsdag 4 Februari

Vart skola till att börja dagen me, de va bara en helt vanlig dag i skolan.. Efter skolan va jag och mamma på möte i skolan och gjorde en återgärdnigsplan med Else så att jag får i i Teknik (Y) Efter mötet åkte jag och mamma till Tierp och solade, sköönt! :) Börjar bli grymt brun nu! ^_ Och snart ska vi äta pankakor och sen får vi se vad som hittas på :)

Sov tips?

Hur ska man bete ssig när de inte går att slappna av så att man somnar? Blir galen, de går verkligen inte att slappna av -.-


Onsdag 3 Februari

GAAAAAH! Idag är de bara en enda vecka kvar tills jag fyller 16, kan ni fatta?! :D Hoppas på att få massa pengar, en system kamera, en dator, en ipod totch (stavning?) eller en större säng! :) Tror att jag kommer få en säng, en dator eller en systemkamera av pappa, men det lär ju visa sig :) Aja, idag har jag iaf varit i skolan hela dagen och efter de har jag bara slappat, sköööönt! :)
Ska nog knalla över till Robin snart :)  

RSS 2.0