27/11

Fjortizzz

Fjortizzz


Fest


Dagen började med skola och Louiso ch jag lekte lite fjortisar. Sen vart det i alla fall hem och sen kom Marig och vi drog på fest hos Bodin, massa med trevligt :) Sen hem och sova, och taggar inför Beccha nästa helg! :)

Är med älsklings Margit <3

Taggar!

Margit hjärta Joss

Sitter här me bästa Margit, kände att de va allt för länge sen vi sågs! :o Men riktigt skönt att träffa henne igen i alla fall! :)
Och nu taggar vi för fest! :) <3

L Y <3

Måndag 23/11

Jag verkligen HATAR måndagar, så jobbigt att vakna av klockan och vara tvungen att gå upp igen! Menmen, det är bara kliva upp och pallra sig iväg till skolan som vanligt... Tur att man har kort dag iaf, annars skulle jag nog aldrig orka måndagar alls. Gick hem och kollade på en rulle och sen knallade jag till älsklingen där jag blev kvar över natten. Myyys!
L Y <3

Lördag 21/11

Vaknade upp hemma hos Ninni, trötta som vanligt. Vi käkade frulle och tog oss till Öhus för att Ninni hade match, jag knallade hem till Robin och va där tills jag skulle till Tobo och stå på julmarknad me klassen, gick riktigt bra faktiskt! Träffade Erika och Viktoria också, som jag även va med hela kvällen sen, eller till typ halv 12 iaf :) När jag va tillbaka i Öhus efter en rolig kväll i Tierp me brudarna så knallade jag hem till Robin ett tag, sen vart de hem och sova!
Tack för en toppenkväll brudar och annat folk vi träffa! :)

Fredag 20/11

Hur fan kan allt känas såhär? Vad gör jag för fel? Fattar ingenting!
Aja skit samma... Imorse vaknade jag av att klockan ringde så jag hoppade trött upp ur sägen och gick ner och fixade mig för att ta mig till skolan. Efter skolan skyndade jag mig hem och sen nästan direkt till stationen för att ta tåget till Ninni och sen bussen vidare till Karlholm :) Har varit en lugn kväll med Idol och film, myys! Men nu ska vi hoppa ner i sängen och slå på en ny film och sova för imorgon blire julmarknad för min del och innebandy match för Ninni! :)
Sov gott!


Torsdag 19/11

Igår va det plugg, plugg och ännu mera plugg tills jag knallade till Robin och kollade på Wallander, Prästen, rätt så bra film faktiskt!
Och idag vart det en rätt så soft dag i skolan men biologi prov som gick kanon och musik två sista lektionerna med en liten sånglektion för mig och Jasmine direkt efter, grymt kul! Sen tog Julia och jag oss in till stan, det vart ett par nya skor, en mössa och även en julklapp faktiskt :) Men nu drar jag till Robbie!
L Y ! <3

Måndag 16/11

Förlåt bloggen att de inte har blivit något nytt inlägg på ett tag nu, men har varit sjuk hur länge som hellst känns det som, och är fortfarande skuk.. Men under dom här dagarna har jag gjort några av mina svåraste beslut hitills i mitt liv, jag har bestämt mig för att ta en paus med hockeyn, och så har jag tackat nej till region. Va de två dumma beslut? Vet inte om jag känner mig dum eller om det bara är ovant att jag inte kommer träna hockey på ett tag, eller kanske aldrig mer. Men man kan ju inte alltid älska något man en gång älskat, och det kommer nya saker man börjar älska istället. 
Men jag hoppas ändå att hockeyintresset en dag ska vakna till liv igen, jag älskar det ju fortfarande, inte på samma sätt som förr. Men jag älskar det! 

Tisdag 10/11

Fick bara några få timmars sömn i natt, vet inte varför. Kanske är det för att jag är så dum som jag är, säger jämt fel saker. Förlåt! Gick till skolan även fast jag hade huvudvärk för sömnbristen, men vart inte där länge. Gick hem och sov några timmar istället. Skönt! Nu blir det nog en rulle tror jag, Scary movie 3 (stavning?) tror jag :)


Måndag 9/11

Vaknade upp hos Robin, helt död! Höll på att inte komma iväg till skolan, men som tur va släpade han i alla fall upp mig ur sängen. Hehe. Vart lite idrott och engelska i skolan bla. Sen vart det hemgång vid ett tiden och chillade någon timme tills jag knallade till Robin, och det vart ännu mera chill där, men framför tv:n den här gången. Låg verkligen på soffan hela dagen. Men till slut vart jag tvungen att dra mig hemåt även fast jag inte ville.

Söndag 8/11

Vaknade upp ännu en gång av det obehagliga skrattet, men idag va de en aning lättare att släppa de. Gick även idag ner och spelade sims när jag vaknade, sen tog jag mig en sväng till ishallen, i Tierp den här gången för att provåka skridskorna som pappa slipat ny åkyta på, jädrar vilken fart man fick upp nu jämfört med förr! Men vart inte att åka så länge med tanke på att jag fortfarande känner mig hängig. När jag kom hem så vart det i alla fall en heldag hos älsklingen, ska snart tillbaka dit för att ha myskväll och sova. Mys!
L Y <3

Lördag 7/11

Jag vaknade upp ur en dröm av att någon skrattade elakt i mitt öra, jag vart så grymt rädd och kunde därför inte somna om, så jag vart tvungen att gå ner och sätta mig vid datorn och spela sims för att sluta tänka på skrattet som väckt mig. Jag funderade varför de va någon som skrattat mig i örat, och vem de hade varit. Kanske va det farfar? Men, hur skulle de varit möjligt? Jaja, jag släppte i alla fall tankarna och gick hem till underbaraste och tog det bara lugnt, kolla på film och så. Senare på kvällen knallade jag hem och åt och träffade Madde och lite till folk. Trevlig kväll!

Fredag 6/11



Sitter hemma och är sjuk idag också.. Så jag kollade på massa olika tatueringar eftersom att jag verkligen vill tatuera mig, och hittade den här, blev verkligen kär! Blir nog att tatuera den så fort jag fyllt 18. I så fall kommer jag att tatuera in den vid höftbenet, eller, a mellan höftbenet och magen. Tror det blir awsome! Åhh, vill bara bli 18 nu! (A)

Onsdag 4/11

Vaknade hos bästa Robin, riktigt trött, kändes som feber och en riktig förkylning va på väg. Och rätt hade jag... Vid lunch va det bara att gå hem och lägga sig i sängen, slå på en rulle och chilla. Hatar att vara sjuk, det är såååå långtråkigt. Då är jag nog hellre i skolan ändå. Nu att kolla på en till rulle och ta det ännu mera lugnt, tror att det blir Wild child, min favorit ;)

Tisdag 3/11

Skola, skola, skola, så himmla trött på skolan! Men efter skolan cyklade jag i alla fall till Julia och va där med Robin och Rasmus sen knallade vi hem till Robin och hade myskväll med film med familjen hans, mys! Senare på kvällen tog vi oss hem till Danne och la oss i sängen och skulle kolla på ännu en film, men vi somnade ist, skööönt!


Måndag 2/11

Vaknade upp hos älsklingen, fick ett jättefint armband igår kväll som han hade köpt åt mig i Egypten, tack hjärtat! :) Sen blev det iaf skola, kort dag så det gick fort. Vid 5 tiden tog jag tåget till stan och sen bussen till ishallen och tränade :) Sen tog jag tåget hem och drog till Robin. Sen hem och sova.
L Y <3

Söndag 1/11

Igår va en kanon dan, först en heldag hos morfar med mamma och bror, morbror och hans familj va oxå där. Massa god mat som vanligt när man är hos morfar, och det gillas! När vi åkte från morfar så drog jag på fest med massa folk hos Felicia, superkul! Massa nytt folk också, gött!
Men idag har jag inte gjort mycket alls, sov rätt länge och sen tog jag moppen till mamma där jag har chillat hela dagen. Och snart kommer äntligen älsklingen min hem, har inte träffat honom på hela 8dagar! :o Så det blir nog bara ta det lugnt med honom sen :)
L Y <3

RSS 2.0